Home / Diverse / PRODCOMPLAST TRANSIMEX S.R.L

PRODCOMPLAST TRANSIMEX S.R.L

Daca te-as intreba care sunt unele lucruri de care nu te-ai putea lipsi, ce mi-ai raspunde? Cu siguranta mi-ai spune de telefonul mobil, calculator, poate masina sau de vestimentatii, dar cati dintre voi mi-ar spune de banalele pungi?

Ei bine cred ca putini, desi sunt sigur ca nu exista om care sa nu aiba nevoie de asa ceva. Fie ca dorim sa ne transportam cumparaturile, fie ca vrem sa mutam unele lucruri dintr-un loc in altul sau ca dorim sa depozitam ceva, toti apelam la pungi, folii, sacose sau saci, apelam la produsele confectionate de catre PRODCOMPLAST TRANSIMEX.

Pentru ca cele mai multe lanturi de magazine cu rasunet international stiu sa se respecte si mai ales sa-si respecte si sa-si multumeasca clientii, acestea apeleaza la produsele oferite de catre  PRODCOMPLAST TRANSIMEX, pe care le personalizeaza cu logo-ul firmei sale.

Inca din 1991 PRODCOMPLAST TRANSIMEX isi castiga prestigiu prin produse confectionate din polietilena ce impresioneaza prin calitate si aspect, devenind astfel un lider al pietii de profil din Romania si avand toate premizele sa devina foarte cunoscut si international.

Firma PRODCOMPLAST TRANSIMEX ofera clientilor sai calitate, promptitudine, preturi extrem de avantajoase, flexibilitate, respectarea datelor de predare a comenzilor, o comunicare deosebita cu cei care sunt interesati de produsele comercializate, motiv pentru care nu are concurenta din niciun punct de vedere.

Este cunoscut faptul ca oricine apeleaza o singura data la firma PRODCOMPLAST TRANSIMEX va deveni client fidel, fiind pur si simplu cucerit de calitatea produselor oferite si de seriozitatea firmei in sine.

Ai nevoie de un sac, de o sacosa sau chiar de o punga sau folie, nu mai cauta prin sertare si nu apela la improvizatii, cei de la PRODCOMPLAST TRANSIMEX iti stau la dispozitie, profita de ofertele lor si invata sa te bucuri de calitate in orice domeniu, pentru ca…meriti.

 

 

About cristiandrei